استاندار مازندران:
دولت ضامن سرمایه گذاری روسیه در مازندران است
به گزارش متخصص فلز، مازندران حسینی پور، دولت و به تبع استانداری را ضامن سرمایه گذاری شرکت های روسی در این استان دانست و اظهار داشت: اولویت دولت پشتیبانی از توسعه اقتصادی با کشورهای دوست و همسایه است.
به گزارش خبرگزاری ایسنا، سیدمحمود حسینی پور امروز در نشست همکاریهای تجاری و اقتصادی ایران و روسیه که با حضور ۲۱ شرکت دانش بنیان روسی در آمل برگزار شد؛ با اشاره به این که روسیه از کشورهای پیشرفته در زمینه دانش بنیان است، اظهار داشت: تعامل دو کشور در زمینه دانش بنیان و شرکت های فناور می تواند منطقه را به قطب بزرگ تجاری و اقتصادی تبدیل کند.
وی آمادگی مازندران را نسبت به تعامل تجاری با روسیه اعلام نمود و اظهار داشت: اولویت دولت پشتیبانی از توسعه اقتصادی با کشورهای دوست و همسایه است.
استاندار مازندران با درک شرایط جنگ بین روسیه و اوکراین که مشابه جنگ تحمیلی عراق و ایران بوده است، اشاره نمود و افزود: روسیه به لحاظ راهبردی روابط استراتژیکی با ایران دارد.
این مسئول با اعلان اینکه لازم است به لحاظ ملاحظات بین المللی دو کشور ایران و روسیه در حوزه های مختلف خصوصاً دانش بنیان و فناوری با هم گفت و گو کنند، اشاره کرد: کریدور شمال-جنوب یکی از محورهای ممتاز برای توسعه اقتصادی با روسیه است. این جلسه های مشترک به تعاملات مطلوبی در زمینه های علمی، اجتماعی، فرهنگی و گردشگری ختم می شود.
نماینده عالی دولت در مازندران به توسعه اقتصادی نوین که مبتنی بر دانش بنیان است، اشاره نمود و اضافه کرد: در کشور، توسعه اقتصادی دانش بنیان از نظر هم سویی با اقتصاد مقاومتی در مقابل سیاست های دوگانه تحریمی قرار دارد. همچنان که روسیه هم از طرف آمریکا و اروپا تحریم شده است.
حسینی پور اقتصاد مقاومتی را یکی از ارکان اقتصاد در جوامع اسلامی دانست و اشاره کرد: اقتصاد دانش بنیان توسط جوانان تلاشگر ایرانی روند رو به رشدی دارد.
وی اعزام شرکت های دانش بنیان مازندران به روسیه را گام موثر در بالندگی اقتصادی دو کشور عنوان نمود.
به گفته استاندار مازندران، دولت به عنوان تسهیل کننده شرکت های دانش بنیان شرایط را برای حضور فعالان این حوزه بمنظور رفع بیکاری و تولید علم به ثروت فراهم نموده است.
حسینی پور، دولت و به تبع استانداری را ضامن سرمایه گذاری شرکت های روسی در این استان دانست و اظهار داشت: علاوه بر حمایت کامل از تصمیمات این جلسه در مازندران؛ به زودی با همکاری شرکت های دانش بنیان به روسیه سفر خواهیم کرد.
۶.۳ درصد سهم تولید ناخالص داخلی در مازندران
رئیس پارک علم و فناوری استان مازندران نیز اظهار داشت: تولید ثروت عمومی بوسیله شبکه سازی شرکت های دانش بنیان، نیاز سنجی، ایده پردازی، طراحی مهندسی، تجاری سازی و انتقال فناوری از ماموریت های مهم پارک علم و فنآوری در استان است.
قربانعلی نعمت زاده، با اعلان اینکه ۲۶۴ مجموعه شرکت در پارک علم و فنآوری مازندران مشغول به فعالیت هستند که در زمینه های خدمات تجاری سازی محصولات پیشرفته دارویی، تجهیزات پزشکی، ماشین های پیشرفته نرم افزاری خدمات ارائه می کنند، اظهار داشت: ۴۱۶۶ نفر در مجموعه پارک علم و فنآوری مشغول به کار هستند که ۱۵۳۱ نفر در مقطع تحصیلی لیسانس، ۱۸۳۱ نفر دیپلم، ۶۳۲ نفر فوق لیسانس و ۱۷۲ نفر مدرک دکتری دارند.
وی یکی از اقدامات مهم پارک علم و فنآوری مازندران را آماده کردن فضای تجاری با کشورهای منطقه دانست و افزود: هم اکنون با ۳۰ کشور درحال مبادله کالا هستیم که روسیه، آذربایجان و عراق همچون این کشورها به شمار می روند.
این مسئول سهم تولید ناخالص داخلی در مازندران را ۳/۶ درصد اعلام نمود و اظهار داشت: قرار شد طبق برنامه ریزی انجام شده سهم تولید ناخالص داخلی در استان به ۷/۱۰ درصد برسانیم.
منبع: metalpro.ir
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب