توضیحات سازمان هواپیمایی در رابطه با حمل آلات موسیقی در کابین هواپیما

توضیحات سازمان هواپیمایی در رابطه با حمل آلات موسیقی در کابین هواپیما

به گزارش متخصص فلز، سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری اظهار داشت: حمل لوازم شخصی مسافر داخل کابین تابع مقرراتی است که در ارتباط با ایمنی مسافر است و این مقررات شامل آلات موسیقی هم می شود.



به گزارش متخصص فلز به نقل از وزارت راه و شهرسازی، جعفر یازرلو سخنگو سازمان هواپیمایی کشوری، در رابطه با اقدام برخی شرکتهای هواپیمایی در نحوه حمل آلات موسیقی در توضیحاتی، اظهار داشت: حمل لوازم شخصی مسافر داخل کابین (Carry-On Baggage) تابع مقرراتی است که در ارتباط با ایمنی مسافر است.
او اضافه کرد: این مقررات شامل آلات موسیقی هم می شود و باید از شرکت هواپیمایی و قبل از خرید بلیت هواپیما استعلام شود. حمل آلات موسیقی داخل کابین هم از این مقررات مستثنی نیست. هر مسافر طبق مقررات می تواند به شرط آن که شرایط ابعاد و وزن بار داخل کابین را رعایت کند، با خود بار همراه داشته باشد.
وی توضیح داد: بار همراه از نظر وزنی در میان شرکتهای هواپیمایی محدود به هفت کیلو و از نظر ابعاد محدود به یک چمدان با اندازه کوچک حداکثر به ابعاد ۵۶ در ۴۵ در ۱۰ سانتی متر می شود که یا باید در فضای بالای سر مسافر یا زیر پای مسافر جای گیرد.
سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری افزود: در بعضی از هواپیماهای موجود در کشور که ظرفیت حمل مسافر ۱۰۰ نفر و کمتر از آنرا دارند مانند هواپیمای CRJ، این ابعاد هم امکانپذیر نیست و جامه دانی در کابین پذیرفته نمی شود و به داخل کابین بار هواپیما منتقل می شوند؛ بر این اساس پذیرفتن لوازم شخصی مسافر در داخل کابین هواپیما بعنوان بار مجاز رایگان، تابع نوع هواپیما است که باید از شرکت هواپیمایی و پیش از خرید بلیت هواپیما استعلام شود.
مدیر روابط عمومی سازمان هواپیمایی کشوری افزود: با عنایت به این که آلات موسیقی ابعاد مختلفی دارند و بیشتر حجیم هستند تا سنگین، درصورتیکه در بخش بالای سر مسافران یا زیر پای مسافر جای نگیرند، در هنگام پرواز می تواند ایمنی مسافرین را به خطر اندازد که در این گونه موارد طبق مقررات یا باید در بخش بار هواپیما نگهداری شوند یا تحت شرایط extra seat for cabin baggage بر روی صندلی اضافه برای حمل کالا داخل کابین پذیرفته شود.
یازرلو در انتها خاطرنشان کرد: سازمان هواپیمایی کشوری بعنوان نهاد حاکمیتی مقررات کلی و لازم را به شرکتهای هواپیمایی ابلاغ می کند و شرکت ها هم بر مبنای مقررات ابلاغی، رویه های عملیاتی و بازرگانی خویش را تدوین و اجرا می کنند. درصورتیکه رویه های شرکتهای هواپیمایی مغایر با مقررات کلی ابلاغی و یا خلاف قوانین تشخیص داده شود سازمان هواپیمایی کشوری به موضوعات ورود خواهد نمود.


منبع:

1403/08/04
10:51:05
58
5.0 / 5
تگهای خبر: بازرگانی , تدوین , خرید , سازمان
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۳ بعلاوه ۱
لینک دوستان متخصص فلز
متخصص فلز Metal Pro
متخصص فلز Metal Pro
metalpro.ir - حقوق مادی و معنوی سایت متخصص فلز محفوظ است

متخصص فلز

فلزکار متخصص فلزات