انواع درب اتوماتیک شیشه ای

انواع درب اتوماتیک شیشه ای

شما باید بسته به محیطی که می خواهید در آن درب را نصب کنید، نوع مناسب آن را انتخاب کنید تا بتوانید علاوه بر افزایش کارایی، در هزینه انرژی خود نیز صرفه جویی کنید.


انواع درب اتوماتیک شیشه ای در مدل های مختلفی در دسترس هستند و هر یک از آن ها مزایای مخصوص به خود را دارند. اگر شما هم می خواهید از این درب های اتوماتیک برای مغازه و یا ساختمان خود استفاده کنید و یا حتی می خواهید اطلاعاتی درباره آن ها به دست بیاورید، تا پایان این مقاله همراه ما باشید تا بدانید که هر یک از درب های اتوماتیک شیشه ای، چه ویژگی هایی دارند و برای چه کارهایی مناسب تر هستند.

درب اتوماتیک چرخشی

درب اتوماتیک چرخشی یکی از کارآمدترین و ارزان ترین درب ها برای ساختمان های پرتردد شناخته می شوند که غالباً از آن ها برای اداره ها و حتی فروشگاه ها استفاده می شود. یکی از مهم ترین مزایای این درب ها، این است که در عرض وسیعی از ساختمان نصب می شوند و به همین دلیل هم بیشتر برای مواقعی مناسب هستند که بخواهید کالاهای بزرگ را از یک ساختمان خارج و یا به آن وارد کنید.

برای مثال، یکی از مهم ترین کاربرد های این درب های چرخشی، برای بیمارستان ها و کلینیک های پزشکی است که افراد مجبور هستند تخت و ویلچر را از آنجا خارج کنند و یا وارد آنجا شوند. از طرف دیگر، مجتمع های تجاری و مغازه ها نیز برای بردن و آوردن کالاهای بزرگ خود، به درب های بزرگ تری نیاز دارند.

این محصول که یکی از محبوب ترین انواع درب اتوماتیک شیشه ای به شمار می رود، حتی می تواند به جای درب های معمولی نیز استفاده شود. پس اگر شما هم به آن ها نیاز داشته باشید، خیلی راحت می توانید آن را به جای درب عادی خود نصب کنید. درب اتوماتیک چرخشی هم شامل دو نوع تمام اتوماتیک و نیمه اتوماتیک می شوند که در ادامه آن ها را بررسی می کنیم.

درب چرخشی تمام اتوماتیک

همان طورکه از نام آن مشخص است، درب های نمونه اول، تماماً اتوماتیکی هستند و هیچ نیازی به استفاده از دست برای باز یا بسته کردن ندارند. این محصولات دارای نوعی حسگر هستند که با نزدیک شدن فرد، متوجه شده و به صورت خودکار درب را باز می کنند.

درنتیجه، می توان گفت که درب های چرخشی تمام اتوماتیک به صورت خودکار باز می شوند. مهم ترین مزیت این محصولات هم این است که افراد نیازی ندارند که برای باز شدن درب، دکمه ای فشار دهند و درنتیجه، احتمال انتقال آلودگی تا حد زیادی پایین می آید. اغلب مواقع، از این درب های چرخشی تمام اتوماتیک در محیط های پرتردد مانند مغازه ها، اداره ها، فرودگاه ها و مراکز تفریحی استفاده می شود.

درب چرخشی نیمه اتوماتیک

یکی دیگر از انواع درب اتوماتیک شیشه ای که کاربرد زیادی دارد، درب چرخشی نیمه اتوماتیک است. این محصولات با استفاده از دکمه، جاکلیدی و یا هرگونه کنترل دستی دیگری کار می کند و با فشار دادن هر یک از آن ها، باز یا بسته می شود.

یکی از مهم ترین مزایای درب های چرخشی نیمه اتوماتیک، این است که در آن ها احتمال خطای درب های تمام اتوماتیک وجود ندارد. علاوه براین، میزان مصرف انرژی در این محصولات خیلی کمتر است و ازآنجاکه بیش از اندازه باز و بسته نمی شوند، فضای داخلی مغازه شما همچنان گرم می ماند. برخی مواقع دیگر، از درب های چرخشی نیمه اتوماتیک در فروشگاه های شلوغ و نزدیک به خیابان ها استفاده می شود تا با عبور عابران، باز نشوند.

درب اتوماتیک کشویی

مدل دیگری از درب های اتوماتیک شیشه ای که بیشتر برای مکان های خیلی شلوغ مناسب هستند، درب های کشویی به شمار می روند. مهم ترین مزیت این درب ها هم این است که علاوه بر داشتن ایمنی فوق العاده بالا، نیاز به فضای خیلی زیاد برای باز شدن ندارند. ازآنجاکه این درب ها به صورت افقی باز می شوند، احتمال برخورد به عابران موقع باز و بسته شدن را نیز به حداقل می رسانند.

برای مثال، فرض کنید که درب یکی از مغازه ها در خیابان به صورت معمولی از بیرون باز می شود و برخی از افراد موقع عبور کردن، ممکن است با آن برخورد کنند. این درحالی است که برای درب های کشویی، این مشکل وجود ندارد. به همین دلیل است که برای اغلب سوپرمارکت ها، از این نمونه از انواع درب اتوماتیک شیشه ای استفاده می کنند.

علاوه بر درب های اتوماتیک کشویی تکی، برخی از این درب ها به صورت دوتایی هستند که هر دوی آن ها به صورت اتوماتیک تا می شوند. اصلی ترین تفاوت این مدل با درب های کشویی معمولی این است که در این محصولات از دو ورودی برای باز و بسته شدن درب استفاده می شود.

درب اتوماتیک گردان

درب های اتوماتیک گردان علاوه بر کارآمدی بالا، ظاهری شیک و زیبا به ساختمان ها می دهند و به همین دلیل هم انتخابی فوق العاده ای برای ورودی اغلب ساختمان ها هستند. شاید به همین خاطر است که از این درب ها برای هتل های لوکس، بانک ها، فروشگاه های بزرگ و ساختمان های اداری استفاده می شود.

همان طورکه از نام آن ها هم مشخص است، این گونه درب ها به صورت گردن کار می کنند و از بیرون باز نمی شوند. درنتیجه، این قابلیت نه تنها باعث می شود که آب وهوای داخل ساختمان همچنان گرم بماند، بلکه به صرفه جویی انرژی نیز کمک زیادی می کند.

البته باید بدانید که برخلاف سایر انواع درب اتوماتیک شیشه ای که در این لیست نام بردیم، مدل های گردان عرض زیادی ندارند. به همین دلیل هم به احتمال زیاد، نمی توان برای خروج و ورود وسایل بزرگ از آن ها استفاده کرد.

سخن نهایی

هر یک از انواع درب اتوماتیک شیشه ای که در این لیست نام بردیم، ویژگی های مربوط به خود را دارند و می توانند در انواع محیط ها استفاده شوند. شما باید بسته به محیطی که می خواهید در آن درب را نصب کنید، نوع مناسب آن را انتخاب کنید تا بتوانید علاوه بر افزایش کارایی، در هزینه انرژی خود نیز صرفه جویی کنید.

1402/09/01
15:26:46
382
5.0 / 5
تگهای خبر: رپورتاژ , كالا , محصولات
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۵ بعلاوه ۳
متخصص فلز Metal Pro
متخصص فلز Metal Pro
metalpro.ir - حقوق مادی و معنوی سایت متخصص فلز محفوظ است

متخصص فلز

فلزکار متخصص فلزات